Historien om Danmarks fodboldtrøje

Historien om Danmarks fodboldtrøje

november 19, 2022 Slået fra Af

Dansk Fodbold Forbund (DBU) har en historie med at bære det danske flag på deres trøje. Første gang det skete var i 1908 og designet blev brugt indtil 1953.

I 1953 blev Danmarks fodboldtrøje rød med hvidt kryds foran og bagpå. Korset skal repræsentere kristendommen i Danmark. I 2001 gik DBU tilbage til det oprindelige flagdesign med nogle få ændringer for at gøre det mere moderne udseende.

Sådan køber du en dansk fodboldtrøje online

Danmark er et lille land i Europa. Det har en befolkning på 5,7 millioner mennesker. Danmarks fodboldlandshold vandt EM 1992 og Confederations Cup 1993.

Danmarks fodboldtrøje er rød med et hvidt kryds, der strækker sig til ærmerne. Trøjens design er skabt af den danske designer Peter Sørensen i 1953, som også designede Danmarks første fodbolddragt i 1948.

Få mere viden om Landsholdstrøjer 2022 her >>

Danmark har spillet til mange VM og EM, men de har aldrig vundet nogen af dem. Sidst de spillede var i 2018, da de tabte til Kroatien 2-0 i deres første gruppespilskamp ved Rusland 2018 World Cup Qualification den 3. september 2017 på Parken Stadium i København, Danmark.

Det danske landshold skal spille mod Wales den 18. november på Cardiff City Stadium som en del af FIFA World Cup Qualification Group D kampdag fem, som bliver sendt på TV2 Sport Premium kl. 21.00 CET/

Hvor finder man det bedste danske landsholdstøj og merchandise?

Det danske landshold er et fodboldhold, der har eksisteret siden 1908. De er medlemmer af FIFA og UEFA. De har vundet FIFA World Cup i 1992, og de har også vundet EM to gange, i 1992 og i 2000.

Danmarks fodboldtrøje er et nationalt symbol for landet, fordi den bæres af deres fodboldlandshold. Du kan finde dem i mange forskellige butikker, men nogle af de bedste steder at købe Danmarks fodboldtrøjer er i Soccer House eller Soccer Pro Shop.

Hvorfor du skal få din egen danmarkstrøje

Vi er alle klar over, at Danmark er et af de bedste hold i verden. De har haft stor succes tidligere, og de forventes også at klare sig godt i dette års VM. Når det så er sagt, så er det vigtigt at vise sin støtte til dem og få sin egen danmarkstrøje.

I denne artikel vil vi diskutere, hvorfor du skal anskaffe dig din egen Danmarksskjorte fra vores netbutik. Vi vil også tale om nogle af de forskellige designs, som du kan vælge imellem.

Hvornår ændrede Dansk Fodbold Forbund designet på trøjen?

Dansk Fodbold Forbund ændrede designet på trøjen i 1992.

I 1992 ændrede Dansk Fodbold Forbund designet på trøjen.